Partners

Zonder partners geen recordpoging. Rondom Kai Reus is Cyclingteam A. de Jong geformeerd. Een groep professionals die hem op weg helpt, begeleidt, volgt, stimuleert, inspireert en test. Ze geloven in de kansen van dit project. Ze geloven in Kai Reus.
Denk jij dat je kunt bijdragen aan dit bijzondere project? Laat het Cyclingteam A. de Jong vooral weten.

A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is hoofdpartner van het project en  cycling team A. de Jong. Albert de Jong, CEO van het bedrijf, kwam met het idee om een werelduurrecordpoging te doen en steunt het project sindsdien. A. de Jong is een familiebedrijf van ruim 140 jaar oud. Het bedrijf bestaat uit 2 takken: Installatietechniek en Industriele brander systemen.

BeLife

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. BeLife test de progressie van Kai met grote regelmaat.

Bioracer

Bioracer zet zich in voor een missie: je sneller maken. Om daarin te slagen, houden we een basisprincipe in gedachten: de mens is de maat der dingen. Wij bekijken wielrennen vanuit een ander oogpunt en proberen de stukken te plaatsen die jouw puzzel compleet maken. En we doen dat om een enkele reden: je sneller maken.

TopMind

Het TopMind Team bestaat uit 10 TopMinds die allemaal ervaring hebben als (sport)psycholoog of communicatie expert zijn. Oprichten van TopMind is Anne-Johan Willemsen. Het effect van TopMind methodiek is onlangs onderzocht door de Universiteit van Amsterdam/AMC en toont een flinke progressie in stress verlichting na 100 dagen het programma volgen.

Mysportscience

Mysportscience is your destination for objective and evidence based advice across a wide range of sports science topics including endurance sports and sports nutrition. The site keeps you up to date with the latest research and turns the complicated science into easy to understand, practical applications.

Tien Producties

Tien Producties is een communicatie/content bureau. Van videoproducties tot animaties en van online magazines naar complete communicatieplannen en uitvoering. En we huren geen mensen in, we hebben ze zelf in huis. Cameramensen, fotografie, tekstschrijvers, marketing en animators.

SMA Midden Nederland

SMA Midden Nederland is hét sportmedisch adviescentrum in Amersfoort voor de duursporter. Opgericht in 2003 als SMA Amerongen door sportarts Guido Vroemen. Ook SMA Midden Nederland maken deel uit van jet team rondom Kai.

Neem contact op